Nives wrote:
Dragi kolege,
Nedavno je u Mostaru otvorena kola dodatne nastave Novi svijet, u okviru koje i sama radim kao predavač. Da skratim priču, kola treba profesora panjolskoga jezika koji bi drao tečaj različitim uzrastima. S obzirom na prirodu i tempo posla, jako ga je zgodno ukomponirati s već postojećim poslom. Voljela bih kad bi mi se pogodni kandidati javili na mail osobno da razgovaramo o suradnji, i da im dam poblia objanjenja.
Neki okvirni uvjeti su:
- Da je kandidat profesor ili ima validnu stranu diplomu panjolskog jezika, da moe i sam izdavati diplome.
- Prednost je native Croatian, ali nije isključivi preduvjet.
- Mjesto prebivalita budućeg suradnika ne bi trebalo biti jako daleko od Mostara, odnosno da prijevoz do mjesta rada ne predstavlja problem (o ovome se uvijek moemo dogovoriti)
- Cijena je u dogovoru sa kolom, gdje profesor dobiva određeni postotak per capita polaznika.
Ja se unaprijed ispričavam ako sam postavila ovo na neodgovarajuće mjesto. Činilo mi se da nije standardni posao da ga stavljam na Jobs, a i radi se o dugotrajnoj suradnji. Nadam se da mi ne zamjerite.
Pozdrav Nives.
Draga kolegice, vidim da Vam je ovo prvi post pa Vam zelim dobrodoslicu u bosanski forum. Sto se tice vaseg posta u vezi posla mozete ga slobodno postaviti u "jobs" rubriku i naznaciti kao "potential job".